Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2016 16:36 - БЕЗ ЗАГЛАВИЕ
Автор: iasmina48 Категория: Други   
Прочетен: 383 Коментари: 0 Гласове:
0



 „ВСИЧКО Е В ПЪЛЕН ХАОС, САМО ПРЕСТЪПНОСТТА Е ОРГАНИЗИРАНА“…

Такова късметче ми се падна с кафето днес, Трети март, Националния празник на България.

Късметчето си е късметче, а моето е такова точно днес… какво ли иска да ми каже Трансцеденталното с това?!

Затворите винаги са препълнени, но същинските вредители не само че не са зад решетките, но точно те са, които по този начин са се отървали от точно тези хора, които не са съгласни с „цивилизацията“.

Престъпникът е такъв, защото е престъпил законите на същата тази т.нар. „цивилизация“. Законите, които същинските престъпници са написали и провъзгласили за всеобщо правило. Незнайно по чие внушение и воля същинските престъпници са успели да се доберат до властта, но щом са успели, би трябвало да се подразбира, че те са тези, който Небето е овластило да определят бъдещето на Цивилизацията ни. С Небето не можеш да спориш! Най-малкото защото няма как да знаеш замислите му за това що е цивилизация всъщност. Небето е високо, а тука е Битието… То пък е такова, че за Небето то остава винаги непознато. В резултат, затворите са препълнени винаги, с тези, които така спорят с Небето и Цивилизацията. Стените на затворите обаче дебели, решетките са здрави, изолацията е преднамерено пълна, за да не пречи нищо и никой на „развитието“ на Цивилизацията в посоката, в която „мнозинството“ е избрало. Нали Демокрацията е „разковничето“ на Цивилизацията ни, а тя се основава на Мнозиството?! Мнозинство, което вярва в Небето … ?! Само че „развитието“ на Цивилизацията става на Земята…А НЕЯ КОЙ ЛИ Я ПОЗНАВА ИСТИНСКИ?!...

Питам се понякога, всъщност доста често, къде е истинския затвор…пред или зад решетките?! И кому служат те, след като всичко преминава през тях свободно, освен самата Свобода…РЕШЕТКИТЕ СА ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ В ДЕНЯ НА НАЦИОНАЛНИЯ Й ПРАЗДНИК! Мнозиството е в пълен хаос, защото през него всичко преминава свободно, освен „гласа на истината“…факт е, че никой не иска да вижда решетките… Гледаме през тях, някъде отвъд хоризонта, зареяли поглед… Някой ни учеше, че сме стадо овчици и винаги ни е нужен духовен пастир, за да ни отвежда до Обетованата земя, където е истиската паша… Само че Пастирът още не се е върнал, както даже обеща, а тук без него е храсталак от тръни всякакви, израстнали в условията на Демокрацията, призвана да ни възпитава в ценностите на Цивилизацията…

Какво ли биха казали за всичко това и то в ден като днешния тези зад решетките в затворите на Цивилизацията?! Що за ден е точно днешния за хора като тях, за тях самите?! Те не са ли част от Мнозинството?! Кога ли гласът им се е чувал всъщност… Небето е високо и за молитви на хора „диваци“ то е глухо!

Пиша на ръка и не на компютъра… Провирам някак словата си между решетките на редовете на тетрадката… Сама на своята истина свидетел… И моят глас е бил и си остава глас в пустинята… Никога не им се отдава да ме разберат… Какво ли разбирам аз?! Има кой да разбира! Иначе и аз съм от Мнозинството, без което само празен звук би била Цивилизацията, тя самата!    

Какво ли искат, какво ли са поискали, тези зад решетките на затворите? И що за цивилизован живот водят те в тези изолатори? Каква толкова е разликата между тях и другите, които населяват безплодието на разума си, в психиатриите?! Норма имала е Цивилизацията… Без нея няма ред и в Демокрацията… Нормата обаче, случила се е несполучлива и ето на!...Мнозинството си кротува, без мисъл свястна дори едничка в общата главичка, а Престъпността, призвана да брани границите на Цивилизацията, на овчарско куче прилича…и чака от време оно вече Стопанина…

Ами ако точно него завардили са в затворите и зад решетките?! Отново ли ще се повтори същата история…ДОЙДЕ И НЕ ГО ПОЗНАХА!?

Кои са тези в затворите? Мислим си, че знаем – социопати разни! Но като видиш що за социум е този, който по призвание поне би следвало да е здравото съдържание в понятието „хора“…да ти се доплаче! „ВСИЧКО ОПИРА ДО ПАРИТЕ“ е водещото убеждение на социо…ПЕДИТЕ…на децата на Демокрацията! И ето на, гледам какво става сега по тротоарите… Нищо не става! ПРАЗНО Е! ОТ ПРАЗНИКА! По колко ли лева къта всеки от минувачите в джобовете си?! Тези зад решетките нямат „поне“ тази грижа!

Спасителят дошъл е днес в одеянието на Трансцеденталният Убиец на Цивилизацията, която на пиедестал отдавна е поставила Златния Телец…И ВСИЧКО Е В ПЪЛЕН ХАОС, САМО ПРЕСТЪПНОСТТА Е ОРГАНИЗИРАНА! Трийсет сребърника са й предостатъчни, за да е направила тя дори от самите пари…СТОКА НА ПАЗАРА НА ДУШИТЕ! Който успее, нека да се добере, поне до основата на тоя пиедестал! Ако ли не, нека да мре! Не е човек той на Цивилизацията!

Що за Цивилизация е тази, хора?... И докога ще съществува тя върху плаващи пясъци с поглед вперен в безответното Небе?! Нима не знае всъщност всеки от нас как наистина иска да живее?!

Три ред точки ви оставям, продължете си ги вие! Поне точките…до там, където нозете ви ще усетят морето, живата вода в Небето, ПРИЗЕМЕНОТО!

…………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………

АНАСТАСИЯ 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iasmina48
Категория: Други
Прочетен: 18514
Постинги: 18
Коментари: 1
Гласове: 19
Архив